Extra Power pakkaus

119.00

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

“Extra Power”

PAKKAUSHINTA 119,- (132,00)

Pakkauksen sisältämien tuotteiden päiväkäytön hinta: Booster 1,32,- + Extreme 1,19,- + Vital 1,19,- = 3,70,-/pv

Extra energiaa…Luonnon oma ravintoainepommi!

Äärimmäisen elinvoimaista ravintoa!

Spirulina auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Arctic Extreme spirulina-mustikkavalmiste.

Yksi ainoa puriste vastaa ravintoainesisällöltään 100g tuoreita kasviksia, hedelmiä ja marjoja!

  • Spirulinassa on 300% enemmän kalsiumia kuin täysmaidossa, 2300% enemmän rautaa kuin pinaatissa ja 3900% beetakaroteenia enemmän kuin porkkanassa.
  • Havaji on ihanteellinen kasvuympäristö spirulinalle. Tuotteessa käytetty makean veden Spirulina Pacifica on ravintosisällöltään ja imeytyvyydeltään paras useista eri lajikkeista ja sen kasvualtaiden vesi sisältää 94 eri mineraalia.
  • Mustikka valittiin vuonna 2013 vuoden marjaksi Suomessa ja se onkin tunnetuin supermarjoistamme. Suomessa villinä kasvava luonnonmustikka (Vaccinium myrtillus) on jopa tunnetumpaa pensasmustikkaa (Vaccinium corymbosum) ravintoainerikkaampi. Esimerkiksi luonnonmustikan antosyaanipitoisuus on huomattavasti pensasmustikkaa korkeampi.
  • Mustikan antosyaanit auttavat pitämään yllä silmän normaalia kollageenitasoa sekä verkkokalvon normaalia toimintaa. Lisäksi mustikka edistää normaalia sokeri-, rasva- ja proteiiniaineenvaihduntaa.

Käyttö: 2-3 tablettia päivässä. Tämä sisältää 800-1200 mg spirulinaa ja 200-300 mg mustikkaa.

Vital

Tarjoaa elinvoimaisen ternimaidon sekä suomalaisen mustikan parhaat ominaisuudet yhtenä tehokkaana kokonaisuutena. Sekä ternimaidosta että mustikasta on löydetty suuri määrä terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Mustikka auttaa ylläpitäämään tervettä mahalaukun ja ohutsuolen limakalvoa sekä normaalia silmien terveyttä.

  • Kehomme muodostaa vasta-aineita aminohapoista, joita saadaan monipuolisesta ruokavaliosta. Vital sisältää kaikki tärkeät aminohapot, joista kehomme pystyy muodostamaan vasta-aineita mm. viruksia ja bakteereita vastaan.
  • Ternimaito on 20-50 kertaa ravinnerikkaampaa kuin tavallinen maito. Kasvutekijöitä siinä on 20-200 ja vasta-aineita 100 kertaa enemmän kuin tavallisessa maidossa. Ternimaito sisältää myös ainesosia, joita ei löydy tavallisesta maidosta.

Nonihedelmä ja arktinen puolukka

  • Puolukka on yksi arktisen luontomme villeistä supermarjoista. Suomessa on tutkittu puolukan hyvinvointia edistäviä vaikutuksia jo 1800-luvulta asti. Puolukka onkin yksi tutkituimmista marjoistamme tällä hetkellä. Sen on todettu edistävän solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
  • Nonia on pidetty jo tuhansia vuosia muinaisen polynesialaisen kulttuurin tärkeimpänä hyvinvointia edistävänä kasvina. Nonipuut työntävät juurensa syvälle laavaan ja saavat siitä ainutlaatuisen koostumuksen mineraaleja. Nonihedelmä pitää yllä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Käyttö: 2 kapselia päivässä veden kera. Yksi kapseli sisältää nonijauhetta 600 mg ja puolukkajauhetta 200 mg.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Extra Power pakkaus”