Arctic Nutrition Flow – Mustikan makuinen energiajuoma

Mustikan makuinen Flow-energiajuoma:

  • Luonnollista energiaa
  • Sisältää vihreää teetä ja mustaherukkaa
  • Tukee hyvinvointia koko päivän ajan
  • Kätevä 7 x 20 g annospakkaus, helppo käyttää missä tahansa

4 varastossa

24,20

Kuvaus

Arctic Nutrition Flow Mustikka tarjoaa luontaista energiaa päivittäiseen käyttöön

Arctic Nutrition Flow Mustikka on luonnollinen energiajuoma, joka tarjoaa sinulle raikasta ja terveellistä energiaa päivittäisiin tarpeisiin. Tämä kolmivaikutteinen juoma yhdistää luonnon parhaat antimet, kuten metsien villimustikat ja mustaherukat, sekä vihreän teen virkistävän tehon. Yhdessä annospussissa on runsaasti ravintoaineita, jotka tukevat aktiivista elämäntapaa ja tarjoavat luonnollisen vaihtoehdon keinotekoisille energiajuomille.

Mustikka Flow on luonnon superfoodia jokaiselle päivälle

Mustikka Flow on suunniteltu antamaan sinulle energiaa ja hyvinvointia luonnollisella tavalla. Juoma sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan kehoa vapailta radikaaleilta ja tukevat silmien terveyttä. Villimustikoiden ja mustaherukoiden luonnolliset maut tekevät tästä juomasta maukkaan ja ravitsevan valinnan. Annospussit ovat käteviä käyttää – lisää vain veteen, sekoita ja nauti!

Luonnollista energiaa vihreästä teestä ja guaranasta

Arctic Nutrition Flow Mustikka sisältää vihreää teetä ja guaranauutetta, jotka molemmat ovat tunnettuja luonnollisista energiaa lisäävistä ominaisuuksistaan. Vihreä tee tarjoaa pitkäkestoista energiaa ja auttaa vilkastuttamaan aineenvaihduntaa, kun taas guarana antaa nopean energiapiristyksen. Yhdessä nämä ainesosat tarjoavat tasapainoisen ja kestävän energianlähteen, joka auttaa sinua jaksamaan koko päivän ajan.

Helppokäyttöinen ja kätevä jokapäiväiseen käyttöön

Flow Mustikka on helppo käyttää ja ottaa mukaan kaikkialle. Kätevät 20 gramman annospussit kulkevat mukana helposti, olitpa sitten matkalla töihin, kuntosalille tai ulkoilemaan. Tämä energiajuoma sopii erinomaisesti osaksi päivittäistä rutiinia, ja sekoittamalla sen veteen saat raikkaan ja virkistävän juoman hetkessä valmiiksi. Ei lisäaineita, ei keinotekoisia makeutusaineita – vain puhdasta, luonnollista energiaa.

Arctic Nutritionin laatutakuu – Suoraan luonnosta

Arctic Nutrition on sitoutunut käyttämään vain parhaita luonnon raaka-aineita, kuten marjoja ja hedelmiä, jotka on valittu huolellisesti parhaista kasvualueista. Flow Mustikka -energiajuoma on valmistettu noudattaen korkeimpia laatustandardeja, ja sen raaka-aineet käsitellään niin, että niiden ravintorikkaat ominaisuudet säilyvät elinvoimaisina. Voit luottaa siihen, että saat parhaan mahdollisen tuotteen, joka tukee hyvinvointiasi luonnollisesti.

Lisätiedot

Merkki

Arctic Nutrition

Maku

Ainesosat

, , ,