Toimitusehdot

Toimitamme tuotteet ripeästi ja huolella pakattuina ja tarjoamme sinulle turvalliset maksuvaihtoehdot. Mikäli siis sinulla on kysyttävää vaikkapa toimitusajoista, ota meihin yhteyttä!

Yritys

Unique5hop
Y-Tunnus: 1740154-8
Kirkkokatu 2 48100 Kotka

1. Toimitustapa
Toimitamme pienet lähetykset pääasiallisesti Postin kautta ja isommat tuotteet Matkahuollon paketteina. Pienimmät paketit saat siis kätevästi postitse kotiisi, ja isommat voit noutaa lähimmästä Postin tai Matkahuollon toimipisteestä. Matkahuollon toimipisteina toimivat myös Suomen Lähikauppa-yhtymään kuuluvat Siwat, Valintatalot ja Euromarketit. Arvokkaat tuotteet lähetämme kirjattuina.

2. Toimitusaika
Toimitamme varastossa olevat tuotteet 7 arkipäivän kuluessa. Mikäli toimitusaika on pidempi, otamme sinuun yhteyttä. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Räätälöityjen ja tilauksesta tehtävien tuotteiden toimitusaika saattaa olla pidempi. Tarkistathan aina kunkin tuotteen kohdata kys. tuotteen toimitusajan.
Otathan yhteyttä, jos haluat varmistaa että tilauksesi ehtii saapua tiettyyn päivään mennessä.

3. Tuotteiden myöhästyminen
Mikäli toimituksemme myöhästyy on asiakkaalla oikeus perua kauppa, jolloin kauppa purkautuu ja palautamme kauppasumman asiakkaan tilille. Emme vastaa muista myöhästymisestä aiheutuvista välillisistä vahingoista.

4. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee noutopisteessä heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme info@unique5hop.fi sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

5. Palautukset
Ostaminen on turvallista, sillä sinulla on oikeus veloituksetta palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Kuluttajan tulee pakata tuote huolellisesti postitusta varten, palautuskuljetuksessa kuluttajan huolimattomuudesta johtuen rikkoutuneiden tuotteiden kohdalla emme voi purkaa kauppaa.

Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen unique5hop.fi@gmail.com ennen tuotteen palauttamista. Verkkokauppa unique5hop.fi palauttaa tuotteen hinnan viipymättä asiakkaalle, kun tuotepalautus on saapunut.

Palautusoikeus ei koske erikseen asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä tuotteita.

6. Hinnat
Kaikki hinnat on merkitty euroina ja sisältävät arvonlisäveron.

7. Maksaminen
Käytettävissä ovat seuraavat maksuvaihtoehdot:

7.1. Maksu pankkien verkkopankkitunnuksilla 
Kun käytössäsi on esimerkiksi Nordean, Osuuspankin tai Sampo-pankin antamat verkkopankkitunnukset ja olet maksamassa ostoksiasi, siirryt sivuiltamme hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksutapahtuman näet omissa tilitiedoissasi. Maksu näkyy välittömästi tilillämme ja lähetys pääsee nopeasti matkaan.

7.2 Maksu luottokortilla (Paypal)
PayPal maksulla voit maksaa Visa, MasterCard ja American Express luottokorteilla. PayPalin kautta voit maksaa myös mikäli sinulla ei ole luottokorttia. Vahvistettuasi tilauksen siirryt PayPalin sivuille, jossa voit maksaa luottokortillasi tai PayPal-tunnuksilla. Paypal on kansainvälinen luotettava luottokorttimaksuja välittävä palvelu, jolla voit turvallisesti maksaa luottokortillasi.

8. Ylivoimainen este (Force majeure)

Emme vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy unique5hop.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta unique5hop.fi:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

9. Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.