Arctic Nutrition Flow – Tyrnimarjan makuinen energiajuoma

  • Luontaista energiaa ilman lisäaineita
  • Tyrnimarja tukee ihon terveyttä ja kollageenin tuotantoa
  • Kätevä 7 x 20 g annospakkaus, helppo käyttää missä tahansa

4 varastossa

22,85

Kuvaus

Arctic Nutrition Flow Tyrnimarja tuo luontaista energiaa kaikkiin hetkiin

Arctic Nutrition Flow Tyrnimarja on luonnollinen energiajuoma, joka tuo energiaa ja hyvinvointia arkeen ilman turhia lisäaineita tai lisättyä sokeria. Tämä kolmivaikutteinen juoma yhdistää tyrnimarjan monipuoliset terveyshyödyt ja luonnolliset energianlähteet, kuten guaranan ja vihreän teen, tarjoten täydellisen ratkaisun niille, jotka etsivät puhdasta ja terveellistä energiaa päiväänsä.

Tyrnimarja Flow tehostaa ja tukee hyvinvointiasi luonnollisesti

Tyrnimarja Flow -energiajuoma hyödyntää tyrnimarjan monipuolisia ravintoaineita. Tyrniöljy, joka sisältää runsaasti omega-rasvahappoja, auttaa ylläpitämään ihon joustavuutta ja edistää solujen uudistumista. Tämä tekee Tyrnimarja Flow -juomasta loistavan valinnan niille, jotka haluavat tukea sekä ihonsa hyvinvointia että saada lisäenergiaa päivittäisiin askareisiin. Raikkaan makunsa ansiosta se sopii täydellisesti kylmiin juomiin ja smoothieihin, tuoden niihin lisää makua ja ravintoa.

Luontainen energia ilman kompromisseja

Flow Tyrnimarja -energiajuoma sisältää guaranauutetta ja vihreää teetä, jotka tunnetaan luonnollisina energianlähteinä. Nämä ainesosat antavat sinulle kestävää energiaa ilman keinotekoisia piristeitä. Vihreä tee auttaa myös vilkastuttamaan aineenvaihduntaa, kun taas guarana tarjoaa nopean energiapiristyksen silloin, kun sitä eniten tarvitset. Yhdessä nämä ainesosat tekevät Tyrnimarja Flow -juomasta täydellisen kumppanin kiireisiin päiviin ja treeneihin.

Kätevä ja monipuolinen ratkaisu jokapäiväiseen käyttöön

Arctic Nutrition Flow Tyrnimarja on suunniteltu käytännöllisyyttä ajatellen. Annospussit ovat kevyitä ja helppoja kantaa mukana, mikä tekee niiden käytöstä vaivatonta missä ja milloin tahansa. Lisää vain vettä ja nauti! Tämä juoma on täydellinen lisä treenilaukkusi sisältöön tai osaksi päivittäistä rutiinia – voit sekoittaa sen veteen, lisätä smoothieen tai nauttia sellaisenaan.

Arctic Nutrition panostautuu laatuun ja luonnollisuuteen

Arctic Nutritionin tuotteet valmistetaan luonnon parhaista raaka-aineista, kuten marjoista ja hedelmistä, jotka valitaan huolellisesti parhailta kasvualueilta. Tyrnimarja Flow -energiajuoma on valmistettu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti, jotta voimme taata jokaisen annoksen puhtauden ja ravintorikkauden. Meille on tärkeää, että tuotteemme säilyttävät luonnollisen elinvoimansa ja ravintoaineensa, joten voimme tarjota sinulle parasta mahdollista hyvinvointia – vuodesta 1997 lähtien.

Lisätiedot

Merkki

Arctic Nutrition

Ainesosat

Maku