Arctic Extreme

45.00

ARCTIC EXTREME

Luonnon oma ravintoainepommi!

Yksi ainoa Extreme–puriste vastaa ravintoainesisällöltään
100 grammaa tuoreita kasviksia, hedelmiä ja marjoja!

Spirulina auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Äärimmäisen elinvoimaista ravintoa!

 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Luonnon oma ravintoainepommi!

Yksi ainoa Extreme–puriste vastaa ravintoainesisällöltään
100 grammaa tuoreita kasviksia, hedelmiä ja marjoja!

Spirulina auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Äärimmäisen elinvoimaista ravintoa!

 

ARCTIC EXTREMEN RAAKA-AINEET

SPIRULINA

Spirulina on valittu vuonna 1974 YK:n ravintokonferenssissa maailman parhaimmaksi vaihtoehtoiseksi ravinnon- lähteeksi. Se on maailman ravintorikkain kasvi.

Havaiji on ihanteellinen kasvuympäristö spirulinalle. Käyttämämme makean veden Spirulina Pacificaa, joka on ravintosisällöltään ja imeytyvyydeltään paras useista eri lajikkeista. Sen kasvualtaiden vesi sisältää 94 eri mineraalia. Edistää veren sokeriarvojen pysymistä normaalina. Spirulina edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa

ja auttaa ylläpitämään lihasmassaa laihdutuksen aikana

  • Spirulinassa on 300 % enemmän kalsiumia kuin täysmaidossa, 2300 % enemmän rautaa kuin pinaatissa ja 3900 % enemmän betakaroteenia kuin porkkanassa. Hawaiji on ihanteellinen kasvuympäristö spirulinalle. ​Käyttämämme makean veden Spirulina Pacifica on ravintosisällöltään ja imeytyvyydeltään paras useista eri lajikkeista ja sen kasvualtaiden vesi sisältää 94 eri mineraalia.

METSÄMUSTIKKA

Mustikka valittiin vuonna 2013 vuoden marjaksi. Se on tunnetuin supermarjoistamme. Luonnossa villinä kasvava metsämustikka on pensasmustikkaa ravintoainerikkaampi. Metsämustikan antosyaanipitoisuus on huomattavasti korkeampi kuin esimerkiksi ananaksen ja appelsiinin.Pitää yllä normaalia ääreisverenkiertoa. Mustikan antosyaanit auttavat suojaamaan pienten verisuonien terveyttä ja joustavuutta hapettumisstressiltä vapaita radikaaleja vastaan.

Oiva vireystilan lisääjä ja täydentämään tarvittaessa päivittäistä kasvisten, hedelmien ja marjojen saanti suositusta (runsaasti, ainakin 500g/pv, VRN)

Extreme turvaa luonnollisen kauniin rusketuksen, moni on saanut apua aurinkoihottuma.

  • Mustikan antosyaanit auttavat pitämään yllä silmän normaalia kollageenitasoa sekä verkkokalvon normaalia toimintaa. Lisäksi mustikka edistää normaalia sokeri-, rasva- ja proteiiniaineenvaihduntaa.
    Mustikka (Vaccinium myrtillus) valittiin vuonna 2013 vuoden marjaksi Suomessa ja se on tunnetuin supermarjoistamme. Valmiste kattaa päivittäin tarvitseman vitamiinien kirjon, monipuolise.

Ainesosat:

Spirulina, mustikka, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa) paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Suositeltava vuorokausiannos:
2-3 tablettia / sisältää 800-1200 mg spirulinaa ja 200-300 mg mustikkajauhetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arctic Extreme”