Arctic Extreme

44.00

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Luonnon oma ravintoainepommi!

Yksi ainoa Extreme–puriste vastaa ravintoainesisällöltään
100 grammaa tuoreita kasviksia, hedelmiä ja marjoja!

Spirulina auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Äärimmäisen elinvoimaista ravintoa!

Spirulina on maailman ravintorikkain kasvi.

  • Spirulinassa on 300 % enemmän kalsiumia kuin täysmaidossa, 2300 % enemmän rautaa kuin pinaatissa ja 3900 % enemmän betakaroteenia kuin porkkanassa. Hawaiji on ihanteellinen kasvuympäristö spirulinalle. ​Käyttämämme makean veden Spirulina Pacifica on ravintosisällöltään ja imeytyvyydeltään paras useista eri lajikkeista ja sen kasvualtaiden vesi sisältää 94 eri mineraalia.
  • Mustikan antosyaanit auttavat pitämään yllä silmän normaalia kollageenitasoa sekä verkkokalvon normaalia toimintaa. Lisäksi mustikka edistää normaalia sokeri-, rasva- ja proteiiniaineenvaihduntaa.
    Spirulina on valittu vuonna 1974 YK:n ravintokonferenssissa maailman parhaimmaksi vaihtoehtoiseksi ravinnonlähteeksi. Spirulina on maailman ravintorikkain kasvi.

Mustikka (Vaccinium myrtillus) valittiin vuonna 2013 vuoden marjaksi Suomessa ja se on tunnetuin supermarjoistamme. Valmiste kattaa päivittäin tarvitseman vitamiinien kirjon, monipuolise.

Oiva vireystilan lisääjä ja täydentämään tarvittaessa päivittäistä kasvisten, hedelmien ja marjojen saanti suositusta (runsaasti, ainakin 500g/pv, VRN)

Extreme turvaa luonnollisen kauniin rusketuksen, moni on saanut apua aurinkoihottuma.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arctic Extreme”