Arctic Vital

44.00

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Täsmävoimaa hyvinvointiisi!

Suomalainen perinneherkku ”mustikkamaito” on saanut uuden muodon. Lapin mustikka ja elinvoimaa pursuava ternimaito yhdistyvät uuden ajan hyvinvointituotteeksi. Jaksamista, elinvoimaa ja vastustuskykyä koko perheelle!

Tutkimuksissa on todettu, että ternimaito vahvistaa vastustuskykyä monipuolisen vasta-aine- ja aminohappokoostumuksensa ansiosta ja ksylitoli suojelee hampaita, sekä ehkäisee korvatulehduksia. Ternimaito sisältää B-12 -vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

MUSTIKKA

Mustikka auttaa ylläpitämään tervettä mahalaukun ja ohutsuolen limakalvoa sekä pitää yllä normaalia silmien terveyttä.

Mustikan antosyaanit auttavat pitämään yllä silmän normaalia kollageenitasoa sekä verkkokalvon normaalia toimintaa. Lisäksi mustikka edistää normaalia sokeri-, rasva- ja proteiiniaineenvaihduntaa.

TERNIMAITO

Ternimaito sisältää B-12 -vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Ternimaito sisältää kaikki elämälle tärkeät ravintoaineet, auttaa vastasyntyneen eläimen liikuntakyvyn kehittymisessä sekä antaa suojaa viruksia ja bakteereja vastaan.

Flunssakauden pelastaja!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arctic Vital”